top of page

Alphan Manas Yaratıcı Liderlik Zirvesi'nde!



Alphan Manas Yaratıcı Liderlik Zirvesinde aramızda olacak! Alphan Manas, etkileyici bir seri girişimci ve fütüristtir. Kariyerine Tenba'nın New York fabrikasında Üretim Müdürü olarak başlayarak, önemli zincir mağazaların dünya çapında hazır giyim üretimini üstlenen Colonial Corp.'un Türkiye Ülke Müdürlüğü gibi prestijli pozisyonlarda yer almıştır. Daha sonra Exim'in kurucu ortağı olarak Otomatik Tanıma & Veri Toplama alanında çözümler sunmuş ve 10 yıl boyunca şirketin Genel Müdürlüğünü yürütmüştür.



Teknoloji Holding'in kurucu ortağı olarak da dünyanın en büyük EFT-POS üreticisi Ingenico'nun Türkiye distribütörü ve bölgesel çözüm ortağı Planet gibi önemli şirketleri bünyesine katmıştır. Ayrıca, Universal Kart Hizmetleri ve Teknoser gibi başarılı girişimlere imza atmış, inovatif projeleri yönetmiş ve 2007 yılında Millenium Project’in Türkiye kurucusu olmuştur. Brightwell Holdings BV'yi kurarak birçok sektörde yatırımlar yapmış ve özellikle enerji sektöründe Maya Enerji gibi önemli projeleri hayata geçirmiştir. Manas, 45'ten fazla şirkette ortaklık yapmış, 20'den fazla şirket birleşmesini yönetmiş ve küresel arenada tanınmış markaların satın alınması gibi büyük ölçekli işlemleri de yönetmiştir.



Alphan Manas'ın liderlik deneyimi ve girişimcilik başarıları, zirvede ilham verici bir tartışma ve öğrenme atmosferi yaratacak! Vizyonu ve sektördeki derin bilgisi, katılımcıların yeni perspektifler kazanmasına ve yaratıcı liderlik alanında ilerlemesine katkı sağlayacaktır. Fırsatı kaçırmayın!






bottom of page