top of page

Business Networking Cocktail



Kokteyl Formatındaki İlk Business Networking Etkinliği, Yaratıcı Liderlik Zirvesi'nde!


JCI Beşiktaş Yerel Organizasyonu'nun düzenlediği bir etkinlik olan Business Networking, bu sefer Yaratıcı Liderlik Zirvesi kapsamında ilk kez kokteyl formatında gerçekleşecek. İş dünyasında etkili bağlar kurma, tanışma ve fikir alışverişi gibi içerikler etkinlikte yer alacak.


Bu özel etkinlik, iş dünyasında etkili bir ağ oluşturmanın ve işbirliği imkanlarını artırmanın önemini vurguluyor. JCI Beşiktaş, bu zirve vesilesiyle katılımcıların iş bağlantılarını güçlendirmesine ve yeni fırsatlar keşfetmesine olanak sağlayacak!


The First Business Networking Event in Cocktail Format at the Creative Leadership Summit!


Business Networking, an event organized by JCI Beşiktaş Local Organization, will take place in cocktail format for the first time as part of the Creative Leadership Summit. Contents such as building effective connections, networking, and exchanging ideas will be featured in the event.


This special event highlights the importance of creating an effective network in the business world and increasing collaboration opportunities. Through this summit, JCI Beşiktaş will enable participants to strengthen their business connections and explore new opportunities!


bottom of page