top of page

Ersan Öztürk Yaratıcı Liderlik Zirvesi'nde!



İşte Yaratıcı Liderlik Zirvesi'nde dikkat çekecek bir isim daha! İstanbul merkezli şirket TikTak'ın Kurucusu Ersan Öztürk TikTak, aslen Hedef Filo markası olarak doğan ve araç paylaşımına İstanbul’da yeni bir soluk getiren TikTak markası yoluna ayrı bir şirket olarak devam etmektedir. TikTak, bireylerin ve kurumların dakikalık araç kiralama ihtiyaçlarını karşılayan ve kullandığın kadar ödemeye olanak sağlayan araç paylaşım markasıdır.



Ersan Öztürk, geçmişte Hedef Filo Hizmetleri, Dundas Ünlü ve Arthur Andersen gibi önde gelen firmalarda önemli roller üstlenerek bu alanda kıymetli deneyimler kazanmıştır. Güçlü bir bilgi birikimine sahip olan Öztürk, iş planlaması, kurumsal finansman, değerleme, finansal analiz, iş stratejisi gibi alanlarda uzmanlaşmıştır.



Yaratıcı Liderlik Zirvesi'nde Ersan Öztürk, girişimcilik dünyasındaki değişimi ve yaratıcı liderliğin günümüzdeki rolünü vurgulayacak. Katılımcılara, yenilikçi düşünce, farklı olanı görmek ve stratejilerin nasıl teşvik edilebileceği konusunda yeni bakış açıları sunacak!



Kayıt için link : https://lnkd.in/dgJ8Ge-D







bottom of page