top of page

Jay Johnson Yaratıcı Liderlik Zirvesi'nde!



Jay Johnson Yaratıcı Liderlik Zirvesinde! 



Jay Johnson, davranış ve örgütsel gelişim konularında uzmanlaşmış bir konuşmacıdır. Behavioral Elements®'in Kurucu Ortaklarından biri olarak, dünya genelinde 30'dan fazla ülkede dört kıtada yüksek performanslı ekipleri ve kültürleri hızlandırmak için dönüştürücü atölyeler düzenlemiştir. 2018'deki TEDx konuşması, zor insanlarla başa çıkmak için yeni bir yaklaşımı göstermiş ve Coeus Creative Group'u davranışsal zeka konusunda bir düşünce lideri olarak kurmuştur. 



Yetenek Geliştirme Derneği tarafından belirlenen bir Usta Eğitimci ve APCC tarafından İkili Eğitim Mükemmeliyet Ödülü ile iki kez onurlandırılmıştır. Ayrıca Jay, ATD Detroit tarafından iki kez "En İyi Eğitmen" olarak adlandırılmıştır. İş dışında, Jay, bir küresel STK olan JCI için uluslararası bir Başkan Yardımcısı olarak hükümette görev yapmıştır.



Jay, şirketlerin liderlerini geliştirmek, yüksek performanslı ekipleri teşvik etmek ve başarılı bir kültür oluşturmak için modern davranış bilimini kullanmıştır. Jay'in tutkusu, karmaşık insan sorunlarına çözüm bulmak ve gerçek değişimi ilham vermek için bilgi ve deneyimini paylaşmaktır.



Yaratıcı Liderlik Zirvesi'ne katılarak Jay Johnson gibi önde gelen bir eğitmenle tanışma fırsatı yakala! Yaratıcı zihnine liderlik et, liderlik yeteneklerinde çığır aç!



Kayıt için link : https://lnkd.in/dgJ8Ge-D







bottom of page