top of page

Münteha Adalı Yaratıcı Liderlik Zirvesi'nde!



ARYA Kadın Yatırım Platformu Kurucu Ortağı Münteha Adalı Yaratıcı Liderlik Zirvesi'nde!



Münteha Adalı Güvensan şirketinin CEO’su ve 39 Kalamış Marina Hotel & Restoran'ın kurucusu olarak iş dünyasında önemli bir rol oynamaktadır. Ayrıca, 39 Sanat Galerisi'nin "Sanatı ve Sanatçıyı Destekleyen" mottosuyla CEO'su olarak görev yapmakta ve toplumsal sorumluluk ve değişim için çalışmalar yürütmektedir. Adalı, sadece kâr odaklı bir yaklaşım benimsemekle kalmayıp, aynı zamanda şirketlerin topluma katkı sağlaması gerektiğine inanmaktadır.



Bu misyonla hareket ederek, kendi sosyal girişimi olan Sosyal Fabrika'da gençlerden kadınlara kadar geniş bir kesimin potansiyellerini gerçekleştirmeleri için çalışmaktadır. Ayrıca, Türkiye'nin ilk ve tek kadın odaklı yatırım platformu olan ARYA Kadın Yatırım Platformu'nun kurucu ortağıdır ve çeşitli STK'larda toplumsal fayda yaratan projelere katkı sağlamaktadır.



Zirvede gerçekleştirilecek söyleşide ise, kadınların iş/girişimcilik dünyasında sınırları nasıl zorladığını, dönüşümü nasıl şekillendirdiğini ve yaratıcılıklarını kullanarak nasıl büyük başarılar elde ettiklerine değinerek sizlere yeni bakış açıları kazandıracak!



Kayıt için link : https://lnkd.in/dgJ8Ge-D







bottom of page