top of page

Prof. Dr. Ruhi Kaykayoğlu Yaratıcı Liderlik Zirvesi'nde!



Prof. Dr. C. RUHİ KAYKAYOĞLU Yaratıcı Liderlik Zirvesi'nde açılış konuşmasını gerçekleştirecek!



Prof. Dr. C. Ruhi Kaykayoğlu, kariyer yönetimi, liderlik geliştirme, teknik yaratıcılık, inovasyon ve Ar-Ge yönetim süreçlerini geliştiren eğitimlerle tanınır. Lisansını ve yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamlayan Kaykayoğlu, 1984'te Lehigh Üniversitesi'nden doktora derecesini almıştır. Akademik kariyerinde çeşitli görevler üstlenmiş, birçok doktora ve master tezi yönetmiş, 140'tan fazla bilimsel eser kaleme almıştır. Ayrıca Amerikan Hava Kuvvetleri'nin desteklediği projelerde yer almış ve NATO projesi kapsamında önemli araştırmalara imza atmıştır.



Prof. Dr. C. Ruhi Kaykayoğlu, son 25 yıldır MESS ve ISO gibi kuruluşlarla işbirliği yaparak Ar-Ge, inovasyon, TRIZ ve Endüstri 4.0 alanlarında önemli eğitimler gerçekleştirmiştir. ARGEMİP Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri platformunda ise Ar-Ge, inovasyon, dijitalleşme ve TRIZ gibi konularda öncü eğitimler sunmuştur. Ayrıca, yapay zeka destekli Ar-Ge çalışmalarına liderlik etmektedir ve TÜBİTAK'ta Ar-Ge ve inovasyon mentorluğu yapmaktadır.



2004 yılında kurduğu Kaykayoğlu Innovation Group'ta, kurumsal ve bireysel gelişim projelerinde etkin rol almıştır. Özellikle insan kaynakları birimleriyle işbirliği yaparak yetkinlik bazlı eğitim içerikleri geliştirme ve yöneticilik programları oluşturma konusunda uzmanlaşmıştır. Aile şirketlerinde kurumsallaşma, inovasyon kültürü oluşturma, ekipleri kurma ve Yaratıcılık, Teknoloji ve Ar-Ge yönetimi, , TRIZ (Hızlı Problem Çözme Tekniği), Pazarlama ve Satış Elemanlarına Yaratıcı Davranış Geliştirme gibi eğitimler sunmaktadır.



Prof. Dr. C. Ruhi Kaykayoğlu, heyecan verici bir sunumla sahnede olacak! "Yaratıcı Lider Olmanın Bilimi: Beynin Rolü ve Ötesi" başlıklı açılış konuşmasıyla katılımcıları bilgi dolu bir yolculuğa çıkaracak ve liderlikte yaratıcılığın beyin mekanizmalarıyla nasıl ilişkilendiğini gösterecek!


bottom of page